Рівняни прощатимуться у четвер з воїном-блогером «Дідусиком», який загинув у Запорізькій області

1781 0

Ми у соцмережах:

Рівняни прощатимуться у четвер з воїном-блогером «Дідусиком», який загинув у Запорізькій області

Війна не запитує імені, а жорстоко забирає найкращих. Тих, хто мав чимало сили та морального духу, аби боротися за свободу і незалежність. Тих, хто відстоював націоналістичні ідеї і вірив у сильну Українську державу. Саме таким знатимуть рідні та близькі рівнянина Віктора Суходольського.

Відданий своїй країні та її народові, воїн-блогер Віктор “Дідусік” Суходольський народився у селі Межиріч. Розпочинав працювати телемайстром, а згодом започаткував власну справу.

Усе своє життя він присвятив боротьбі за свободу нашої країни. Віктор брав активну участь у Помарачевій революції, Революції гідності, волонтерив, а в 2014 році, на початку російської агресії на Сході нашої країни, пішов до війська.

Коли ж повернувся додому — зайнявся підприємницькою діяльністю. Проте найбільше став відомий завдяки своєму каналу на Youtube. Назвав його “Дідусік. ТВ” на честь онука, а їх у нього троє...

- Він говорив правду на своєму каналі, спілкувався з росіянами і розкривав їм правду про путінський режим. Тато відстоював свій канал попри все, бо його не один раз намагалися закрити, поскаржитися. Але саме так, через відео він намагався передати свій настрой, бойовий та впевнений, - каже донька Героя Христина.

Віктор завжди був упевнений у своїх діях, завжди до всього підходив з логічним розрахунком, планував усе чітко і виважено. І, розповідає донька, саме так завжди і виходило — правильно та по-справедливості.

- Тато був націоналістом, завжди у вирі протестних подій, завжди активний, тримав руку на пульсі, був відкритим та відстоював свої ідеали. Він був жорстким але люблячим водночас, готував нас його дітей — мене, Аліну та Максима — до того, що потрібно бути сильними. Я раніше навіть ображалася на нього, що відносився до мене, як до солдата, а я ж дівчинка... А зараз вдячна йому за це. Він був і на завжди залишиться Батьком і Героєм з великої букви, - пригадує Христина.

14 червня старшого солдата Віктора Суходольського нагородили медаллю “За хоробрість в бою”. А вже за кілька днів — 16 червня 2023 року 55-річний “Дідусік” загинув під час артилерійського обстрілу поблизу села П’ятихатки Запорізької області...

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 22 червня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають його на Алеї Героїв на кладовищі “Нове”, повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк....
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також