Рівняни прощатимуться з військовиком, який усе життя присвятив захисту України і помер на Харківському напрямку

1181 0

Ми у соцмережах:

Рівняни прощатимуться з військовиком, який усе життя присвятив захисту України і помер на Харківському напрямку

Завтра у Рівному проведуть в останню земну дорогу Ігоря Боровицького.

Ігор Боровицький народився 15 грудня 1964 року у селі Башлики Ківерцівського району на Волині. Закінчив Цуманську середню школу, а потім здобув фах механіка у Рівненському економіко-технологічному фаховому коледжі Національного університету водного господарства та природокористування. Проходив практику в Харкові.

- Тато вирішив пов’язати своє життя із військовою службою. Перед відрядженням до Угорщини одружився, там вже народилася я. В 1992 році усією сім’єю повернулися у Рівне. Тато продовжив службу у прикордонних військах, був старшим прапорщиком. Здобув вищу освіту в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. У 1999 році на два роки переїхали до Тегерану, де він служив в охороні при посольстві України, - розповідає дочка Героя Юлія.

Після повернення на Батьківщину Ігор пішов на пенсію, проте не міг нічого не робити. Працював керівником з безпеки супермаркету «Фора», а потім став директором МСК «Сокіл».

- Тато був справжнім військовим. Він надзвичайно любив Україну, був відданий їй. Тож у 2019 році залишив цивільне життя та знову одягнув однострій – добровольцем вступив до лав ЗСУ й вирушив у зону проведення антитерористичної операції. Відтоді був на службі, лише зрідка повертаючись додому у відпустку. Він повністю віддавався службі, відповідальний, щирий, до останнього стояв за волю і незалежність рідної країни, - продовжує донька.

59-річний майстер-сержант Ігор Боровицький помер 3 червня на Харківському напрямку.

- Таких, як він більше немає. Люблячий чоловік і батько, надзвичайний дідусь… Щедра і добра людина, яка готова була віддати все для інших і для своєї Батьківщини. Тато був і залишився справжнім військовим офіцером, - каже Юлія.

Прощання із захисником відбудеться завтра, 7 червня, о 10.00 біля будинку родини на вулиці Соломії Крушельницької, 69 у Рівному. Поховають його у рідному Цумані… 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також