Рівнянин розповів про розгром російської бригади під Бахмутом

1380 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин розповів про розгром російської бригади під Бахмутом

Українські захисники мали успіх поблизу Бахмута, що на Донеччині.

 Командир тактичної групи «Азов» Андрій Білецький розповів у Telegram про те, як наші бійці розгромили підрозділ окупантів:

- У результаті наступальних дій 3-ої окремої штурмової бригади Збройних Сил України розгромлено підрозділи 72-ої бригади Росії. Фактично повністю знищена 6 та 8 роти цієї бригади. Розбита бригадна розвідка, знищена значна кількість бойових броньованих машин, захоплена значна кількість полонених.

Військовий злочинець, глава російських найманців «Вагнера» Євген Пригожин заявив, що у результаті бойового зіткнення з ЗСУ залишки російської 72-ї окремої мотострілецької бригади втекли з-під Бахмута, залишивши 500 трупів.

Рівнянин Ігор Гошовський, який зараз воює під Бахмутом, описав у Facebook, як тривав бій:

- Це сталося між селами Кліщівкою і Ступочками. В росіян був плацдарм на західному березі каналу. 500 «вагнерівців» (про них згадав Пригожин) загинули не зараз, а під час штурму ними цього плацдарму набагато раніше. Тепер наші війська знищили цей плацдарм і відкинули «орків» назад, східніше каналу. Вчора весь день наша артилерія «прасувала» ділянку між каналом і Кліщівкою, знищуючи живу силу противника, який намагався контратакувати і стягував в цей район сили. Ця операція знизила ризик прориву «орків» на південному фланзі оборони Бахмуту з широким охватом через Ступочки-Часів Яр.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також