Рівнянин, який втратив ноги на війні, одружився (ФОТО)

6911 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин, який втратив ноги на війні, одружився (ФОТО)

Минулої суботи одружилися військовий Сергій Копищик та медсестра Світлана Калецька.

 Як повідомляє «Волинь», пара познайомилася у 2022 році.

24 лютого чоловіка мобілізували, тож спілкування тривало у телефонному режимі.

У липні боєць був поранений – довелося ампутувати обидві ноги. Перші побачення пари відбулися в госпіталі.

«Коли Сергій отримав поранення, то пропав у мене з ним зв’язок. Три дні я не могла його знайти. А потім Сергій до мене подзвонив і сказав: «Світлано, сталася біда, я поранений». У мене спочатку був ступор... Я не знала, що йому сказати, що запитати. Коли його перевели з реанімації у відділення, то вже з його батьками приїхала до нього, і з того часу ми постійно разом. Я заходила до нього в палату і відчувала, що він дуже хотів мою реакцію побачити, боявся, щоб не розвернулася й не пішла. Я не пішла, не могла інакше. Справжнє кохання, напевно. Не напевно, а так воно і є», - розповідає Світлана.

Торік у листопаді хлопець освідчився коханій. А минулої суботи вони одружилися. Сергієві допомагала збиратися під вінець майбутня теща, мама Світлани. Він виїжджав до рацсу із будинку нареченої у селі Покащів.

«Я знаю, що все буде нормально, але чогось хвилююся», – зізнався Сергій, одягаючи нову вишивану сорочку. 

Каже, що відчуває метелики в животі, і Світлана, яку готували до урочистості в одному із салонів краси Луцька. Вона дещо спізнилася на розпис.

«Хотіла підготуватися, щоб бути найгарнішою. Біля коханого, відчуваючи, що я кохана, розцвітаю і знаю, що все буде якнайкраще», – каже наречена.

Щоб потрапити у рацс, Сергію знадобилася допомога. Його на візку сходами підняли друзі. Була обітниця кохання, обмін обручками та поцілунки молодят.

Вінчатися та гуляти весілля вони будуть, як і планував Сергій, після того, коли він стане на протези.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також