Рівнянин з екссолісткою «ВІА Гри» зіграли в опері «Кармен»

2216 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин з екссолісткою «ВІА Гри» зіграли в опері «Кармен»

В Україні відбулася прем’єра опери “Кармен”, у якій одну із важливих ролей зіграв відомий рівненський літератор, театральний та естрадний виконавець Андрій Пермяков.

 Рівнянин постав у ролі шинкаря Ліаса Пастії, у закладі якого відбувалися події двох актів опери. Режисер “Кармен” спеціально для нього розширив цю роль.

“Мій герой - власник ресторана, який з одного боку приваблює контрабандистів, а з іншого - офіцерів та військових. Ліас Пастія намагається догодити як тим, так і тим. Водночас у його закладі для гостей співають дівчата, серед яких і неприступна, вродлива та спокуслива головна героїня Кармен,” - розповідає Андрій Пермяков.

За його словами, головна складність була у тому, що всі мізансцени залежали від багатьох технічних моментів і від правильності їх виконання, адже кожен рух в такт музики впливав на змодельований перебіг подій.

“Моя роль не головна, але неймовірно важлива і дуже гарно відточує сценічну майстерність. До отримання ролі я до кінця не усвідомлював того, яка відповідальність лягає на мене, як на артиста,” - додав актор.

Роль Кармен в опері зіграла екссолістка гурту “ВІА Гра” Надія Мейхер. Її оперний спів випадково почув режисер і соліст Національної опери України Андрій Маслаков, який і запропонував солістці спробувати себе у цій ролі.

Андрій Пермяков розповідає, що був приємно вражений професіоналізму, відношенням до роботи та щирості Надії Мейхер:

“У класичних операх роль Кармен грають жінки, які просто гарно тягнуть цю партію, але ж насправді це має бути жінка, у яку всі закохані і через яку відбуваються ці метаморфози. Надія Мейхер не лише зовні відповідає цьому статусу, але й дуже гарно співає.”

За словами актора, досвід роботи в опері “Кармен” допоміг піднятися на професійну сходинку вище та відкрити для себе світ опери з нового боку.

До слова, наступний театральний вихід на сцену Андрія Пермякова відбудеться 25 липня у Києві. Тоді буде прем’єра вистави “Бла-бла ленд за лаштунками” з Наталією Сумською в головній ролі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також