Рівнянка не понадіялася на поліцію, а сама відслідкувала свій вкрадений телефон

12689 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка не понадіялася на поліцію, а сама відслідкувала свій вкрадений телефон

Рівнянку Юлію Ковальчук обікрали, коли вона відпочивала в одному з барів міста. Забрали сумку з телефоном, ноутбуком та іншими речами. Дівчина звернулася в поліцію, але там не допомогли. Тож вона знайшла спосіб самостійно повернути собі речі.

 -          У Рівному орудують крадії, - розповіла вона. - Два дні тому у мене вкрали рюкзак, у якому були всі мої речі: паспорт, платіжні картки, готівка, ноутбук і телефон (і ще чудові балетки, щойно куплені, що особливо прикро).

Юлія звернулася по допомогу до правоохоронних органів:

-       Представників поліції найбільше непокоїло, що зі мною складно зв'язатися (так буває, коли у тебе викрадають всі засоби зв'язку), - поділилася враженнями рівнянка. - Вони навіть знайшли мою сторінку на ФБ,.. але не написали туди. Як можна їх засуджувати - це таки потребує певних інтелектуальних зусиль і доступно не кожному. Тут ще слід додати, що поки вони шукали мою сторінку, то я стояла у приймальні поліції і вимагала дати мені прізвища моїх слідчих і зафіксувати інформацію про місцезнаходження моїх речей та вилучити їх. Ще мене веселить як люди натякали мені, що я, наче, маю соромитися, що була у барі, коли поцупили мої речі. Або соромитися, що я "прощьолкала". Котики, я не маю соромитися. Ні свого дозвілля, ні компанії. І якщо у мене щось крадуть, то це провина крадіїв, а не моя. Винен не той, хто "прощьолкав", а той, хто вкрав. Я хочу жити у безпечному місті, де можна не упиватися обома руками у свій багаж щосекундно.

Проте рівнянці вдалося самій знайти речі, при чому всі, навіть гроші:

-        Мені вдалося відслідкувати, де востаннє знаходився мій телефон, і після того, як я туди навідалася - речі повернули, у місце, де їх забрали. Все гаразд - я вже забрала їх, нічого не зникло. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також