Рівнянка розповіла, чому пожалкувала, що покинула Донеччину

18620 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка розповіла, чому пожалкувала, що покинула Донеччину

Вікторія Левчук, колишня речниця "Рівнегазу", з серпня 2019 року жила та працювала на Суспільному у місті Бахмут на Донеччині.

Оскільки нині там йдуть бої з росіянами, була змушена повернутись на Рівненщину. Приїхала не сама, а зі своїм собакою, але зізнається, що все частіше починає жалкувати, що виїхала. І розуміти тих, хто залишився на Донеччині.

"Не кидайте своїх тварин" - читаю заклики у десятках публікацій у мережі... Я свого собаку не покинула. Я везла його із Донеччини тисячу кілометрів. Я не забрала ні побутову техніку, ні посуд, ні одяг, ні інші необхідні речі. Я забрала собаку. І забрала родину колеги з дитиною. Бо життя людей та тварин важливіше за матеріальні речі. У рідному мені Рівному так і не вдалося знайти житло. "Господарі не хочуть із собакою," - отаку відповідь я чую впродовж останнього часу.

Ріелтори, які раніше хапались за клієнта, пропонуючи різні варіанти житла, тепер вважають тебе безперспективним клієнтом і кажуть прямо в очі, що із собакою шансів нуль... І в такі моменти я розумію, що нас, вимушених гостей зі своїми особистими проблемами, для тебе просто забагато, моє рідне Рівне. І все частіше починаю жалкувати, що виїхала. І розуміти тих, хто залишився, -
повідомила у Фейсбуці журналістка.

Читачі активно зреагували на ситуацію та давали поради Вікторії, як бути. І вона повідомила усім, що житло вже знайшла і сьогодні планує заселитись.

Тим часом читачка Катя Зозуля повідомила у Фейсбуці, що мальовниче село на Костопільщині запрошує на постійне місце проживання сім'ї з дітками шкільного віку, селищна рада надає БЕЗКОШТОВНІ будинки, облаштовані всім необхідним (меблі, посуд, постіль, дрова, при потребі побутова техніка) на довготривалий термін проживання. Староста села та її команда готові підтримати продуктами, одягом, гігієною, зустрінуть та візьмуть під особисту опіку.

Тел.для довідок: (096) 680-64-95


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також