Рівнянка розповіла, як готувала для відбору у «Мастер-шеф»

1041 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка розповіла, як готувала для відбору у «Мастер-шеф»

У Рівному непомітно і без розголосу пройшов кастинг на участь в телешоу «Мастер-шеф», в якому талановиті кухарі з усієї України змагаються за грошовий приз. Рівнянка Вікторія Івченко взяла участь у відборі, представивши на розгляд журі страву під романтичною назвою «Дует перепілок на овочевих подушках».

 За словами власниці кафе «Calamarius» Вікторії, вона й не знала, що у місті буде проходити подібний кастинг. Її знайшли самі організатори через Facebook і запропонували взяти участь.

-          Приготування страв – моє давнє хобі, - розповіла вона. – І хоча я управляю кав’ярнею на власній кухні вдома спеціалізуюся саме на м’ясних стравах. З рецептом перепілок мені допомогли, тому що я була впевнена в тому, як готувати перепілок, але не могла визначитися з овочевою основою для них. О дев’ятій вечора напередодні кастингу розпочала готувати різні варіації основ і зупинилася на грибах елінгах для однієї перепілки та четвертинках томатів з базиліком для другої. Саме ж м'ясо замаринувала. На приготування страви, якщо не враховувати похід за продуктами та попередні приготування, витрачається всього лише година часу.

Вікторія готувала страву на власній кухні і несла її до готелю «Оптіма», де проходив кастинг, в термосі. Проте, поки очікувала своєї черги, виступаючи з презентацією під номером 23, страва встигла охолонути.

-          Проте це, як виявилось, не мало значення, - каже вона. – Адже журі не куштувало страви, а оглядало їхнє оформлення. Також слухали мою презентацію та задавали різноманітні запитання.

Про результати кастингу, в якому взяло участь близько 30 рівнян, учасників повідомлять 11 квітня. Саме тоді стартує другий етап – відео-кастинг. Вже після нього стане відомо, хто пройшов у телешоу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також