Рівнянки показали наскільки вони красиві в українських хустках (ФОТО)

2630 0

Ми у соцмережах:

Рівнянки показали наскільки вони красиві в українських хустках (ФОТО)

Цього місяця в рамках всесвітнього дня української хустки в Рівному було проведено 3-годинний фотомарафон.

 Дійство відбувалось на території МПК «Текстильник». В ньому взяло участь 9 чарівних представниць нашого міста. Наймолодшій учасниці - 7 років! Їх сміливо можна назвати берегинями традицій та гідними представницями національного самовираження!

Ініціатором проекту стала фотограф Вікторія Кудрік, яка вирішила підтримати загальноукраїнський флешмоб і створити надзвичайні портрети рівнянок в українських хустинах. Ідею відразу було підтримано і фотограф з моделями перейшли до детального планування зйомочного процесу.

Для створення фотографій було використано багато етнічного реквізиту. Проте головним з них - була українська хустина. Важливо зазначити, що одній хустині, яка майоріла на голові однієї з учасниць, Олени,- аж 122 роки!

Дух народності та позитивний настрій панував протягом всього зйомочного процесу. Рівненські красуні були задоволені таким задумом, ділились своїми враженнями про зйомку в соцмережах, а тепер обирають, які хустини будуть фотографуватись наступного року.

Адже такий проект було створено вперше і Вікторія Кудрік планує перетворити його в добру щорічну традицію. Адже окрім того, що так проявляється шанування наших предків, це ще й маленьке свято жіночності та краси!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також