Робимо все, щоб завтра Квасилів був із водою – головний інженер облводоканалу

1325 0

Ми у соцмережах:

Павло Дутко

Вкотре підвела стара водопровідна труба в районі Нового Двору.

Через нічний порив у частини мешканців селища Квасилів та в кількох приватних будинках у районі Нового Двору досі відсутнє водопостачання.

Так було зранку, але воду вже викачали

- Порив відбувся в районі вулиці Хутірської. Щоб мешканці Квасилова не залишились взагалі без води, довелося тимчасово переключити селище на інший водопровід - Новомильський. Завдяки цьому вода у квасилівчан є, але лише до четвертого поверху. Для інших мешканців багатоповерхових будинків у Квасилові від самого ранку організували підвіз питної води. На місці пориву працюють дві бригади. Взагалі, плануємо повністю відновити водопостачання вже сьогодні. Однак, з огляду на складність робіт, не виключено, що доведеться працювати і вночі. Робимо все, щоб до ранку відновити водопостачання, - розповів головний інженер «Рівнеоблводоканлу» Андрій Грухаль.

До речі, проблеми із цією ділянкою водопроводу виникають вже не вперше. На початку січня працівники «Рівнеоблводоканалу» вже ліквідували там кілька поривів. А перед Різдвом стався ще один. Тож частина мешканців селища Квасилів, що у Рівненському районі, майже тиждень жили без нормального водопостачання.

На підприємстві кажуть, що проблема у старій трубі, яка зроблена з металу та залізобетону. Її вік майже сорок років. До того ж, пролягає вона через болотисту місцевість, яка негативно впливає на її стан.

Щоб більше такого не траплялося, старий водопровід повністю замінять.

Однак роботи із заміни залізобетонної на поліетиленову трубу, кажуть на «Рівнеоблводоканалі», будуть проводити за сприятливих погодних умов. Тобто, навесні.

Читайте такж по темі: Тиждень — без води, бо трубам — понад 40 років


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також