Росія повідомляє, що знищила у Львові склад зі зброєю від США на місяць війни

8695 0

Ми у соцмережах:

Росія повідомляє, що знищила у Львові склад зі зброєю від США на місяць війни

Великим помічником Росії у війні стала українська корупція.

 У понеділок росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Влучань було чотири – три по військових об’єктах і один по СТО. Офіційно українська влада заявила, що були знищені склади неподалік залізниці, які не використовуються. Нібито, ракетні влучання були хаотичні.

Однак  після атаки Міноборони Росії повідомило, що завдяки ракетному удару були знищені склади зі зброєю, яка надійшла від США. Боєприпасів там було на місяць успішної війни України проти Росії.

- Вранці 18 квітня високоточними ракетами повітряного базування ВКС Росії в районі Львова завдано удару по 124-му об'єднаному центру забезпечення тилу командування сил логістики українських військ. Знищено логістичний центр і великі партії іноземного озброєння, що були в ньому, що надійшли за останні шість днів на Україну від США та європейських країн, - відрапортував офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков.
 

По характеру вибуху складу в Львові дуже сумнівно, що там нічого не було. 

Росіяни переконують, що точно знали, куди цілили. Очевидно, що інформацію про склади з військовою допомогою від США їм злили зрадники в Україні. Але де взялися ці зрадники?

Українські силовики не розголошують про те, якими шляхами їде ця допомога. Офіційно відомо лише, що союзники привозять зброю до кордону з Україною, а там її забирає український спецназ. Як ми бачимо із ситуації на фронті, українські військові професійно доправляють зброю від союзників.

Колишній радянський розвідник українського походження Юрій Швець, який зараз живе у США, розповів, що союзники України занепокоєні розмірами корупції на українському кордоні. Адже, окрім зброї, до України постачають багато гуманітарної допомоги.

Однак американці дуже сумніваються, що ця допомога доходить до гарячих точок, бо її на кордоні у американців забирають різні організації. В тому числі приватні. Якщо гуманітарною допомогою займаються усі підряд, то немає нічого дивного у тому, що вона зникає. Більше того, ці люди прекрасно знають про усі склади в Україні біля кордону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також