Росія убила людей у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Одесі та Харкові

802 0

Ми у соцмережах:

Росія убила людей у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Одесі та Харкові

Наразі відомо про загибель 18 цивільних, ще 132 — поранених внаслідок ракетного обстрілу Росії.

Як повідомляє Суспільне, у Києві уламки збитих ракет впали у Шевченківському, Подільському, Святошинському та Дарницькому районах. Троє людей загинули, 28 отримали поранення. Пошкоджено житлові будинки, автомобілі, сталися пожежі на складах та в недобудовах.

У Дніпрі — шестеро людей загинули, 28 зазнали поранень, зокрема півторарічна дитина. Ракета влучила в торговельний центр, уламками пошкоджено житлові будинки. Зруйнована одна із секцій пологового — там ніхто не травмувався, пацієнти і медперсонал встигли перейти в укриття, уточнили в МОЗ.

По Запоріжжю РФ завдала десять ракетних ударів — пʼятеро людей загинули, 12 травмовано. Два приватних будинки повністю зруйновано, вибито вікна у 19 багатоповерхівках, закладах освіти та лікарні. Пошкоджено також гаражі, АЗС, будівлю готелю.

Одесу вночі та зранку обстрілювали дронами й ракетами: загинули троє людей, ще 26 — поранені, зокрема, двоє дітей, вагітна жінка та пʼятеро правоохоронців. Три ракети влучили в житлові будинки Одеси. Уламками пошкоджено кілька десятків будівель.

У Харкові внаслідок ракетних ударів РФ також загинули троє людей, 13 — отримали поранення. Пошкоджено обласний центр онкології, а також склади, транспортне депо та підприємства.

У Львові одна людина загинула і ще 24 отримали поранення через ракетну атаку РФ. Є часткові руйнування у 13 багатоповерхівках та освітніх закладах. Пошкоджено автомобілі.

 

 У Конотопі на Сумщині було пʼять влучань: троє людей травмовано, пошкоджено близько десяти будинків, СТО, згоріло авто. Також пошкоджено кілька котелень, збій в роботі вуличного освітлення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також