Російські бомбардувальники знову були помічені біля узбережжя США

1153 0

Ми у соцмережах:

Російські бомбардувальники знову були помічені біля узбережжя США

Російські стратегічні бомбардувальники знову були помічені неподалік від берегової лінії США. За даними американських військових, минулого тижня літаки з РФ вторглися в розпізнавальну зону протиповітряної оборони США, але покинули її, не порушивши американський повітряний простір.

Ил-78 и Ту-95

Літак-заправник Іл-78 та стратегічний бомбардувальник військово-повітряних сил РФ Ту-95
Як повідомляє "The Washington Times" з посиланням на офіційного представника Тихоокеанського військово-повітряного флоту Джеффа Дейвіса, в понеділок радари зафіксували чотири Ту-95 поблизу Алеутських островів і два літаки-заправники Іл-78. За даними газети, у відповідь американські військові підняли два літаки F-22 для супроводу російських бомбардувальників, після чого два з чотирьох Ту-95 розвернулися й, імовірно, повернулися назад на базу в Анадир. Ту-95
Стратегічний бомбардувальник військово-повітряних сил РФ Ту-95
Два інших бомбардувальника полетіли на південний схід і вторглися в зону протиповітряної оборони США поблизу берегів Північної Каліфорнії. Коли вони знаходилися за 50 миль від американського узбережжя, їх наздогнали два F-15, після чого Ту-95 були змушені розвернутися і попрямувати в західному напрямку. Нагадаємо, 6 травня російські стратегічні бомбардувальники дальньої авіації Ту-95 також були помічені поблизу узбережжя Каліфорнії і поряд з островом Гуам. За даними командування повітряно-космічної оборони Північної Америки, за останні роки російські військові літаки десятки разів залітали в американську розпізнавальну зону ППО, яка поширюється на 200 миль від берегової лінії США.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також