Розповіли, хто може відвідати Рівненський зоопарк безкоштовно

283 0

Ми у соцмережах:

Фото - з телеграм-каналу Віктора Шакирзяна

А хтось - заплатити за квиток зі знижкою.

Про пільгові відвідування Рівненського зоопарку нагадали у міській раді Рівного:

- Кожного сезону Рівненський зоопарк відвідує чимала кількість гостей. Право на безкоштовний вхід мають: діти зростом до 100 см, пенсіонери 75+,  діти - сироти (при наявності єдиного квитка), інваліди 1-ї групи із супроводом, сім'ї загиблих військовослужбовців, діти ветеранів (віком до 14 років, при наявності довідки), діти ВПО до 14 років (щопонеділка, при наявності довідки).
 
За пільговою вартістю зоопарк можуть відвідати: студенти, пенсіонери за віком, інваліди 2-ї групи, військовослужбовці стрової служби, учасники бойових дій, ветерани та члени їх сімей (при наявності підтверджуючих документів).
 
З 2017 року започатковано акцію для пільгових категорій - кожен перший понеділок місяця вони можуть завітати в зоопарк на безоплатній основі. Ця акція привернула значну увагу, тому було прийнято рішення її продовжити, і зараз вона діє на постійній основі протягом року.
 
Впродовж літніх місяців зоопарк відвідали понад 16 тис. осіб на пільговій основі (червень - 7135 осіб, з них на пільговій основі 6050, безкоштовно - 1085; в липні- 5130, з них на пільговій основі 3330, безкоштовно - 1800; в серпні (по 20.08) - 4620, з них на пільговій основі 3686, безкоштовно - 934).
 
З літа 2023 року Рівненський зоопарк започаткував екскурсії-прогулянки для воїнів, які знаходяться на лікуванні та реабілітації в лікувальних закладах і шпиталях міста та області. Завдяки сприянню міської ради, військових привозить до зоопарку, й повертає до медичних установ автобус, обладнаний пандусом. Ветеранів супрововоджують психологи та рідні.
 
За літній період відбулося 2 екскурсії, в яких взяли участь 44 захисники.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також