Розважились у родинному колі

1428 0

Ми у соцмережах:

Розважились у родинному колі

У Тинному вже втрете відбулося сімейне свято - «Родинне коло». Упродовж дня забавок вистачало і для дітей, і для дорослих.

«Родинне коло» розпочалося з виступу мультяшних героїв-аніматорів. Вони подарували малечі гарний настрій та море сміху. Діти мали змогу взяти участь в іграх, конкурсах, розвагах та виграти подарунки. На заході були представлені батути, надувні гірки, працювали аквагримісти та міми, котрі роздавали кульки з логотипом свята. Усі розваги були безкоштовними.

Опісля цього свої таланти продемонстрували учні НВК №17. Дитячий гумор, пісні, різноманітні мініатюри та вірші неабияк потішили мешканців мікрорайону, а особливо всіх жінок, які після виступу отримали подарунки від вихованців школи. Усіх вразили й вихованці МПК «Текстильник», які підготували цікаву програму та більше години радувати всіх глядачів свята чудовими виступами.

Відбулись і спортивні змагання та сімейні естафети, які провели працівники Рівненського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Всі учасники отримали грамоти та цінні подарунки.

На святі також виступали переможці минулорічного фестивалю-конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія», серед яких юна, втім вже відома костопільчанка Дарина Фіцек, талановита красуня та надзвичайна співачка Катерина Приндюк та володар неповторного вокалу В’ячеслав Приндюк, який подарував всім присутнім жінкам неймовірне виконання ліричних пісень про батьків та родину.

Головною родзинкою свята став концерт Державного академічного народного Волинського хору. Їх репертуар складав десятки пісень, танців та вокально-хореографічних композицій. Більшість з цих творів є оригінальними і вперше були виконані саме волинськими носіями культури. В основному складі колективу близько 80 артистів, справжніх фахівців, які всьому Тинному майже дві години дарували незабутні виступи та чудовий настрій.

До речі, «Родине коло» відбувалося у Тинному за сприяння управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, депутата міськради Романа Яворського, а також громадських організацій «Наше Тинне» та «Рівняни».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також