"Русский" показав туристам плюси та мінуси Рівного

1951 1

Ми у соцмережах:

Російсько-українська сім'я, яка живе в Києві, подорожує Україною та робить відеоогляди українських міст, розповідаючи туристам про їхні плюси і мінуси.

Руслан та Люба побували нещодавно у Рівному. Місто стало 33 учасником їхнього туристичного проекту "Русский в Украине". І тепер подружжя поділилось побаченим в інтернеті та виставило Рівному оцінки по 12 туристичним критеріям. У підсумку бал вийшов невисоким.  Жахливо виглядав на відео парк біля ПДМ, і парк імені Шевченка та гідропарк - виглядали також непривабливими для туристів. 

Відео вже набрало понад 20 тисяч переглядів в Ютубі. Одні глядачі дякують авторам та об'єктивність, інші - обурені тим, що автори упереджено поставились до Рівного.  

Автор відео Руслан Заплатин повідомляє глядачам: "Мій рід з Курської губернії; в Черкасах живуть мої родичі, у Львівській області знаходиться село, назване моїм прізвищем (Заплатин); ми знімаємо про Україну, тому що живемо в Україні і з Росією себе не співвідносимо (хіба що в гості до друзів і родичів). Будь-яка критика - шлях до вдосконалення. Якщо ви раптом бачите в ролику критику, то не варто ображатися на нас, а краще поширювати ролик і звернути увагу на проблеми".

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також