Сало зранку — для здоров’я

2170 0

Ми у соцмережах:

Сало зранку — для здоров’я

З'ївши вранці трохи сала, 10-30 грамів, можна зміцнити організм і здоров'я. Одна з причин: сало очищає кровоносні судини, захищає від утворення атеросклеротичних бляшок.

Існують й інші причини вживати сало навіть тим людям, які прагнуть скинути вагу. Більше користі можна отримати, з'їдаючи трохи сала натщесерце вранці. За словами фахівців, воно також корисне при легеневих захворюваннях, стимулює виведення важких металів і очищення судинної системи, підсилює протипухлинні функції імунітету.

Також, на думку медиків, сало можна вживати разом із сирими овочами, заправленими нерафінованою соняшниковою олією і натуральним оцтом, яблучним або виноградним, який є сильним антиоксидантом.

Чому фахівці радять їсти сало саме вранці? Причина в тому, що воно стимулює синтез жовчі, а це нормалізує або навіть покращує травлення.

Сало містить велику кількість жиророзчинних вітамінів (А, D, Е), крім того — ненасичених жирних кислот. Комплексна дія цих речовин очищає судини від холестеринових бляшок, і це ще одна причина з'їдати трохи сала вранці.

Сало покращує роботу мозку, допомагає концентруватися. Лецитин, що входить до його складу, покращує стан судин головного мозку.

«Хороший» холестерин і корисні жири, що містяться в салі, допомагають зміцнити імунітет. Отож з'їдаючи шматочок сала вранці, будете менше хворіти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також