Санкції Росії: Путін покарав наших земляків

1546 0

Ми у соцмережах:

Санкції Росії: Путін покарав наших земляків

У Росії опублікували перелік бізнесменів та компаній, проти яких введено спеціальні економічні заходи, що суттєво обмежують діяльність зазначених осіб на території Росії.

Санкції введені урядом Росії на виконання указу президента Владіміра Путіна "Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб РФ". У списку — 322 прізвища, є у ньому й наші земляки - уродженці Рівненщини.

У список Путіна потрапили:

-нардеп-співачка Оксана Білозір, яка народилась 30 травня 1957 року у Смизі Дубенського району,

-голова Служби Безпеки України Василь Грицак , який народився 14 січня 1967 року у Бущі Дубенського району,

перший заступник голови Служби Безпеки України - начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України Павло Демчина, який народився 25 серпня 1976 року у Рівному,

-нардеп-радикал Андрій Лозовий , який народився 3 червня 1989 року у Рівному,

-генеральний прокурор України Юрій Луценко, який народився 14 грудня 1964 року у Рівному,

-нардеп, голова комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський, який народився 14 жовня 1966 року у селі с.Зірне, Березнівського району.

У списку юридичних компаній, які потрапили під санкції Путіна, 68 назв. З Рівненщини там є лише одне підприємство - приватне акціонерне товариство "Рiвнеазот".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також