Контррозвідка приходила до заступниці декана факультету в РДГУ – нардепка

11616 0

Ми у соцмережах:

Контррозвідка приходила до заступниці декана факультету в РДГУ – нардепка

На початку грудня поліція та військова контррозвідка повідомляли, що викрили 68-річну рівнянку, яка допомагала Росії. Тоді говорилося, що жінка працює викладачем.

 Народна депутатка Соломія Бобровська у Facebook розповіла, що йдеться про заступницю декана з навчальної роботи факультету історії РДГУ:

- Заступниця декана з навчальної роботи Факультету історії, політології та міжнародних відносин Ольга Сєвєрова ще у 90-ті перебралась до Рівного. Вона родом з Росії (Чіти), і предметом вивчення мала декабристьский рух (так, я серйозно). В соціальних мережах вона розповсюджувала матеріали, що компетентні органи кваліфікували за статтею 436-1 ККУ «Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів».

Що в принципі не дивно, її батько, як виявилось, був підполковником ГРУ.

Цією жінкою зацікавились компетентні органи, але хтось досі тримає в себе підозру. І вже 3 тиждень ця справа «підвисла» з усією доказовою базою. Більше того, її досі не звільняють і не усувають з посади в РДГУ, що створює численні конфлікти всередині колективу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також