Викрили на хабарі слідчого Нацполіції

2855 0

Ми у соцмережах:

Викрили на хабарі слідчого Нацполіції

Співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди керівника одного зі структурних підрозділів районного відділу ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Оперативники спецслужби встановили, що заступник начальника відділу - начальник слідчого відділення разом зі своїм знайомим вимагали від місцевого мешканця вісімсот доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності за фактом крадіжки.

Правоохоронці затримали зловмисників в одному із населених пунктів Рівненщини після отримання всієї суми хабара. Під час обшуку автомобіля поліцейського вилучено ще чотириста євро та майже десять тисяч гривень.

У межах відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Операція з викриття зловмисників проводилася співробітниками Управління СБ України у Хмельницькій області спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Хмельницькому , під процесуальним керівництвом прокурорів Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень підслідних ДБР, повідомляє прес-центр СБ України.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також