Сергій Остапович: “Іду на Ви…”

2262 0

Ми у соцмережах:

Сергій Остапович: “Іду на Ви…”

В Олександрійській об'єднаній громаді завершується передвиборча кампанія — кандидати уже давно оприлюднили свої програми дій і намагаються донести їх до виборців. А у неділю люди вже обиратимуть собі владу. Однак, як заявив один із кандидатів на головування в об'єднаній громаді, самовисуванець Сергій Остапович, провладні політичні партії намагатимуться незаконно вплинути на результати голосування.

- З перших днів виборці відчували адміністративний тиск, - каже Сергій Остапович. - Люди мені напряму говорили, що у школах, районній лікарні та лісництві примушують голосувати за кандидата Олександра Стребчука та Миколу Шустова, яких підтримують «Солідарність», Радикальна партія Ляшка та Аграрна партія. Прошу в мешканців майбутньої об'єднаної громади не піддаватися впливу жодній людині, яка чинить тиск. Адже не можна примусити людину робити те, чого вона не хоче. Окрім цього, вже є інформація, що під час виборів 29 квітня намагатимуться купувати голоси. Виборець заходитиме до кабінки для голосування, фотографуватиме на телефон свій бюлетень з позначкою за певного кандидата, а за це йому платитимуть від 100 до 200 гривень. На цю тему в мене була розмова з начальником районної поліції в Рівненському районі. Тому кажу відкрито: за такі дії можна сісти до в'язниці. Я не хочу ні з ким сваритися і не шукаю собі ворогів. Але обіцяю, якщо таке побачу, то піду до кінця. Як колись казали, “іду на Ви….”

 Сергій Остапович уже провів зустрічі з виборцями у селах Олександрія, Волошки, Свяття, Нова Любомирка, Забороль та Боянівка. Під час цих зустрічей люди найчастіше просять вирішити питання освітлення та асфальтування доріг. Але, наприклад, в Олександрії навіть не спромоглися правильно підготувати документи на те, щоб електрифікувати вулиці Андрія Мельника, Паркову, Тараса Грицюка - до лікарні, вулицю Шевченка та провулок Джерельний. На це раніше обіцяли виділити 350 тисяч гривень з обласного бюджету, але грошей і досі немає. Сергій Остапович вважає, що на проблему з цими документами скоро зверне увагу обласна ДАБІ, і зазначає: люди залишаються без освітлених вулиць саме через некомпетентність сільської ради.

Щодо іншої проблеми, на якій наголошують під час зустрічей люди, - стану доріг, то Сергій Остапович, як і обіцяв, першочергово займеться ремонтом дороги до дитячих будинків у селі Свяття. При цьому п. Остапович зауважує, що приміщення, де виховують сиріт, ще й досі не утеплене, хоч зробити це, а також встановити лічильники, обіцяли обласні чиновники. Тож взимку доводиться платити надто великі кошти за обігрів приміщення.

Також кандидат на голову Олександрійської об'єднаної громади вважає, що у місцевому бюджеті можна буде знайти кошти на реконструкцію доріг до сіл Любомирка, Сергіївка, центральної дороги в Трикопцях та Волошках. Сергій Остапович впевнений, що допоможе з асфальтуванням доріг і Рівненська обласна рада.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*У неділю 29 квітня 2018 року прийдіть до своєї виборчої дільниці з паспортом та запрошенням для участі у виборах

*Отримайте виборчий бюлетень та зайдіть з ним до кабінки для голосування

*Поставте у списку позначку V у клітинці навпроти № 4 з прізвищем Сергій Остапович

*Вкиньте бюлетень в одну з опечатаних виборчих урн, що знаходяться на дільниці

ОСТАПОВИЧ СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, 1973 року народження, громадянин України, освіта вища, безпартійний, директор ТзОВ «Рейпек», проживає в селі Олександрія Рівненського району Рівненської області, самовисуванець.

 Передвиборча агітація

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також