Сергій Шемосюк: «Кольорів змінювати не плануємо, оранжевий — це колір майбутнього»

1908 0

Ми у соцмережах:

Сергій Шемосюк: «Кольорів змінювати не плануємо, оранжевий — це колір майбутнього»

Баскетболісти «Пульсара» проявили найкращі бійцівські якості у виїзній грі проти дебютанта суперліги «Кривбасбаскета». Програючи по ходу матчу з різницею в 14 очок, наша команда змогла зібратися і вирвати перемогу. Вирішальним у зустрічі став триочковий кидок, який за секунду до фінальної сирени виконав капітан «Пульсара» В’ячеслав Ковалевський. Про перипетії цього непростого матчу розповідає головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк:

«Кривбасбаскет» — «Пульсар»
79:81 (21:18, 21:14, 13:22, 24:27)
«Кривбасбаскет»: Журжій (6), Іванченко (0), Колесник (14), Кондратовець (19), Демченко (21), Буряк (2), Шарамко (7), Близнюк (0), Пащенко (3), Матюкевич (7).
«Пульсар»: Кузьмінець (4), Костко (10+10 підборів), Ковалевський (11), Кіба (4), Дубнюк (27+9 підборів), Скиданов (11), Колот (8), Захожий (6).

Баскетболісти «Пульсара» проявили найкращі бійцівські якості у виїзній грі проти дебютанта суперліги «Кривбасбаскета». Програючи по ходу матчу з різницею в 14 очок, наша команда змогла зібратися і вирвати перемогу. Вирішальним у зустрічі став триочковий кидок, який за секунду до фінальної сирени виконав капітан «Пульсара» В’ячеслав Ковалевський. Про перипетії цього непростого матчу розповідає головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк: — «Кривбасбаскет» хоча й новачок суперліги, але це добре укомплектований колектив. Нашій команді вдалася гра у другій половині зустрічі, насамперед завдяки чітким діям у захисті, а також дальнім та середнім кидкам. У заключній чверті ми мали перевагу 8 очок, але господарі все ж змогли вийти вперед. Усе вирішилося на останніх секундах. Гра вийшла цікавою для глядачів, та важкою для тренерів. — Як на команду вплинула та перерва, яка передувала матчу в Кривому Розі? — Ми мали програму підготовки у цей період, і ми цю програму виконали. На жаль, захворів на запалення легенів Андрій Артимович, травмувався Ілля Шемосюк. Ці втрати дещо позначилися на нашій грі. А загалом я вважаю, що календар має бути ритмічним, краще грати по шість ігор на місяць, аніж мати такі перерви. — У наступному турі в суботу ви приймаєте «Львівську політехніку», яка програла вісім ігор з восьми, чи зможуть наші гравці вийти на цей матч максимально мобілізованими? — Зараз ми над цим працюємо, адже настрій для команди — річ дуже важлива. У тому сезоні була аналогічна ситуація, коли ми грали у Львові. Тоді наш суперник теж виступав не надто вдало, проте зміг нас двічі перемогти. Після цього «політехніки» почали набирати, у нас же розпочався спад, який тривав аж до завершення чемпіонату. Ми не звертаємо уваги на турнірне становище суперника, «Львівська політехніка» має багато класних виконавців, причому склад львів’ян постійно підсилюється новими гравцями. — У Кривому Розі ви грали у переддень виборів, чи не було до «Пульсара», як представника Західної України, який ще й грає в оранжевій формі, якогось ворожого ставлення? — Нас у Кривому Розі приймали прекрасно. Ми мешкали в готелі з символічною назвою «Дружба» по сусідству з футболістами вінницької «Ниви» та представниками Ющенка, ніякої ворожості до нас не було. Спорт повинен об’єднувати, на змаганнях люди повинні розряджатися від негативних емоцій. Щодо наших кольорів, то в оранжевому ми граємо вже 12 років, і кольори змінювати не плануємо. Оранжевий — це хороший колір, це колір молодості, колір майбутнього. Матч «Пульсар» — «Львівська політехніка» пройде в суботу в спорткомплексі ДЮСШ №4, початок о 17.00. Результати матчів туру: «Азовмаш» — МБК «Миколаїв» — 100:85, «Будівельник» — «Хімік» — 78:88, «Львівська політехніка» — «Політехнік» — 80:88.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також