Шахрай зі Здолбунова продавав неіснуючі товари

866 0

Ми у соцмережах:

Шахрай зі Здолбунова продавав неіснуючі товари

Поліцейські Здолбунівського відділення поліції розшукали зловмисника, який за аванс здавав в оренду житло, продавав неіснуючі товари на одному з безкоштовних сайтів. Від його шахрайства потерпіли мешканці з різних областей України.

21-річний непрацюючий мешканець Здолбунова розміщував оголошення про продаж спортивного інвентарю, офісних стільців із відповідним фото, а також про оренду житла в містах України. Коли на зв’язок виходив потенційний покупець чи квартиронаймач, молодик наполягав на завдаткові. Після перерахованих йому на картку грошей, продавець уже на зв’язок не виходив і, звісно, що товар не доставляв.

Поліцейські встановили, що у період із кінця 2016 і до червня 2017 року від його протиправних дій потерпіли 16 осіб, яких ошукали в загальному на понад 4 тисячі гривень. 33-річний киянці зловмисник «продавав» надувний басейн, а 27-річній одеситці — спортивний тренажер із завдатками у 300 гривень відповідно. Аванс у сумі 1120 грн за набір гантелей перерахував 37-річний житель Сум, а 27-річна жителька столиці за «бронювання» квартири — 280 гривень.

Відділу комунікації поліції Рівненщини повідомляє, що поліцейські перевіряють 21-рінчого здолбунівця на причетність до вчинення інших злочинів.  Досудове розслідування триває. Відповідно до санкції статті молодику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років чи позбавленням волі на строк до трьох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також