Шахрайку з «А-банку», яка привласнювала кошти клієнтів, оштрафували на 1700 гривень

2306 0

Ми у соцмережах:

Шахрайку з «А-банку», яка привласнювала кошти клієнтів, оштрафували на 1700 гривень

Суд виніс рішення у справі про шахрайство, яка набула великого резонансу у 2018 році. Жінка у Вараші, працюючи в «А-банку» оформляла кредити на клієнтів.

 Працівниця відділення привласнювала при цьому кошти кошти, які ті сплачували в погашення боргу. Після гучного скандалу дівчину з банку звільнили. Відсторонили її й від патрулювання міста, адже шахрайка була ще й членом громадського формування з охорони громадського порядку "Вараська муніципальна варта".

22 квітня 2020 року Кузнецовський міський суд, розглянувши обвинувальний акт у кримінальному провадженні, щодо уродженки с.Любахи, ухвалив визнати її винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 КК України і призначити покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1 700 гривень.

У судовому рішенні зазначається про 7 таких зафіксованих випадків шахрайських дій на загальну суму понад 26 тисяч гривень. Дівчина визнала свою провину повністю і частково відшкодувала кошти потерпілим.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також