Ще 15 Пунктів Незламності створили за тиждень на Рівненщині

610 0

Ми у соцмережах:

Ще 15 Пунктів Незламності створили за тиждень на Рівненщині

Загальна їх кількість тепер - 281.

Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи Пунктів Незламності.

На Рівненщині функціонує 37 локацій на базі підрозділів ДСНС, 21 в Нацполіції, 1 в обласній та 4 в районних військових адміністраціях, 187 в органах місцевого самоврядування і 31 пункт у відповідального бізнесу, повідомила пресслужба Рівненської ОВА.

- Пункти Незламності також створені на об’єктах рітейлу. Вони функціонують у 34 АЗС, 59 аптеках, 58 відділеннях банків, 10 супермаркетах та на трьох залізничних вокзалах. Загалом їх налічуємо 161. Пункти Незламності оснащені генераторами, інтернетом, опаленням, - сказав Сергій Подолін.

Перший заступник голови Рівненської ОДА також додав, що кожний пункт оснащений речами та засобами першої необхідності - подовжувачі для зарядження мобільних пристроїв, чай, кава, гаряча/питна вода. З початку роботи Пунктів Незламності в області було надано допомогу понад 36 тисячам людей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також