Ще один світлофор на важливому перехресті у Рівному отримав резервне живлення

182 0

Ми у соцмережах:

фото - міської ради Рівного

Щоб працював за будь-яких умов.

Ще один світлофорний об'єкт у Рівному забезпечений резервним живленням.

 - Працівники КП "Міськсвітло" продовжують працювати над підвищенням надійності роботи світлофорних об'єктів у місті. Нещодавно було проведено роботи з обладнання резервного живлення світлофорного об’єкту на перехресті проспекту Миру та вулиці Симона Петлюри, - повідомив секретар міськради Віктор Шакирзян.
 
Зокрема, було проаналізовано трансформаторні підстанції, які живлять цей світлофорний об'єкт, та обрано трансформаторну підстанцію, яка відключається в іншу чергу - аби мінімізувати ризик одночасного збою обох джерел живлення. Також провели кабель живлення до резервної трансформаторної підстанції та підключено реле вибору фаз.
 
Нещодавно під час планового відключення електроенергії було успішно протестовано і перевірено автоматичне переключення світлофорів на резервне живлення. Тепер навіть під час відключень електроенергії світлофори на цьому перехресті продовжуватимуть регулювати дорожній рух, забезпечуючи безпеку водіїв та пішоходів.
 
Бригади КП "Міськсвітло" і далі працюватимуть над розширенням мережі світлофорних об'єктів, обладнаних резервним живленням, аби забезпечити їх безперебійну роботу, - кажуть у міській раді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також