Що буде замість «Екомаркета» у ЦУМі?

1638 0

Ми у соцмережах:

Що буде замість «Екомаркета» у ЦУМі?

Замість звичних товарів — напівпорожні полиці. Ще там-сям видніють крупи, консерви та цукерки, а от м’яса та молока уже не завозять. Невже закривається?

«Екомаркет» можна назвати одним з найстаріших супермаркетів міста, він відкрився у приміщенні центрального універмагу ще влітку 2006-ого і займав тоді перший та цокольний поверхи, які з’єднувала небувала на той час новинка — травалатор. Втім, згодом його площа скоротилася лише до першого поверху. А нині все виглядає так, що цей заклад і справді збирається залишити таке звичне за останні 17 років місце. Кажуть, допрацює до кінця строку оренди — і все.

Чи справді закривається «екомаркет» у ЦУМі і яка торгова мережа може зайняти його місце, поки офіційно не кажуть. У дирекції центрального універмагу пообіцяли прокоментувати ситуацію пізніше, коли матимуть документи.

Натомість увагу рівнян привернуло оголошення від мережі «Torba», яка набирає працівників для свого нового магазину у місті — потрібні касири, вантажники, продавці-консультанти, менеджер із закупівель та адміністратор торгового залу. Хоч адреси в цьому оголошенні і не вказано, та можна припустити, що це найбільш вірогідний варіант. Порожнім це місце у центрі Рівного точно довго не буде.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також