Щоб було безпечно купувати і торгувати на ринках Рівного

2152 0

Ми у соцмережах:

Щоб було безпечно купувати і торгувати на ринках Рівного

Ринки, що у центрі Рівного, обстежила спеціальна комісія, яка слідкує за тим, щоб торгівля не заважала вчасно проїхати тим, кому це буває найнеобхідніше — рятувальникам та «швидкій».

Артем Ганущак, заступник міського голови Рівного

— Ми обстежили ринки — ті, що знаходяться в центральній частині міста. Зокрема, й на вул.Шевченка та вул.Сагайдачного. Виявили низку недоліків, надали вимоги і приписи для усунення цих недоліків керівникам ринків. Частину цих недоліків уже виправлено, щодо інших — вони мають надати пропозиції з вказанням термінів, коли вони будуть усунені. Тому я думаю, що будемо ще неодноразово з ними зустрічатися. Вся ця робота спрямована на те, щоб забезпечити доступність території для проїзду спеціального транспорту.

Основні виявлені недоліки: відсутність покажчиків, захаращені проїзди, неможливість проїхати спеціальному транспорту, хаотичне паркування, недоступність до гідрантів — деякі з них навіть були закриті тимчасовими спорудами. Їх познаходили, промаркували, всім вказали, де вони мають бути — долучили і водоканал, і департамент інфраструктури та благоустрою, і ДСНС.

Кінцевий термін усунення недоліків дано кожному директору ринку індивідуально — залежно від необхідного для цього обсягу робіт. Паралельно контролюємо їх виконання. Директори ринків мають надати пропозиції, як далі рухатися, і налагоджувати свою діяльність так, щоб все це було, в першу чергу, безпечно — і для підприємців, і для покупців.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також