Щоб побачила вся школа: у Рівному 14-річний хлопець зняв відео зґвалтування дівчинки

25061 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

У Рівному 14-річний підліток зняв та поширив відео, де ґвалтує свою 12-річну подругу у під’їзді багатоповерхівки.

Її кривдник погрозами примусив дівчину до інтиму, все зняв на відео та виклав в Інтернет. Аби похизуватися перед однолітками. Ролик побачила не лише вся школа. Шокуючі кадри швидко розлетілися соцмережами, поки їх не побачили рідні зґвалтованої школярки.  Вони звернулися до поліції, і тепер самовпевнений юнак уже в статусі підозрюваного. І якщо його визнають винним, а всі докази він сам виклав в Інтернет, загриміти за грати він може надовго.  Малолітньому кривднику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, повідомляють  Надзвичайні новини.

За словами учнів школи, хлопець знімав відео для того, аби довести, що він справді зустрічається із семикласницею.

Він те відео скидав всім. Хвалився, казав, що дуже крутий. У нас це відео бачили всі старшокласники, сміялися і передавали один одному. Але ми всі шоковані. Дівчинка навчається у 7 класі, – розповіла одна із учениць школи. 

Правоохоронці розповіли, що 14-річний хлопець познайомився зі своєю жертвою в соціальній мережі Instagram, а за декілька днів вони вирішили зустрітися вживу. Однак своєї вини юнак не визнає.

– Факт розповсюдження відео був, наразі у Рівненському відділі поліції наявне кримінальне провадження по факту розповсюдження відео. Про те, чи наявні елементи порнографічного характеру, встановить експертиза, повідомила прокурорка Рівненської місцевої прокуратури Ілона Ютовець.

І хоча підозрюваний у зґвалтуванні школярки й сам неповнолітній, однак він уже досягнув віку кримінальної відповідальності. Якщо його вина буде доведена у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також