Шкідливий інвестор: у Городку і далі руйнують завод (ФОТО/ВІДЕО)

3540 1

Ми у соцмережах:

Шкідливий інвестор: у Городку і далі руйнують завод (ФОТО/ВІДЕО)

Руйнування колишнього РЗТА у Городку триває. На фото, викладених у соцмережі, видно, як вантажівки вивозять з території підприємства залишки будівель.

Відходи зсипають поряд з ПАТ «Рівнеазот». Такі дії інвестор — компанія «Кроноспан» вчиняє навіть попри ухвалу Печерського суду столиці про арешт активів підприємства за позовом попереднього власника. Останній заявив про рейдерське захоплення активів. Куди вітер рознесе той бетонний пил – нікого не хвилює. Цікаво, чи на такі дії існує дозвіл, чи це стихійно організоване інвестором звалище?

Водночас «Кроноспан», який заявляє про будівництво в Городку сучасного та нешкідливого для довкілля деревообробного заводу, таки буде впливати на стан довкілля. Про це інвестор зазначив у повідомленні про плановану діяльність, яке днями було опубліковано у пресі. Там вказано, що вона «відноситься до другої категорії видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і підлягають оцінці впливу на довкілля». А серед видів можливого впливу на довкілля — викиди в повітря забруднюючих речовин. Виходить, що інвестор вводить в оману громадськість Рівненщини, коли заявляє про «нешкідливість» виробництва?

Приміром, жителі волинського міста Нововолинськ обурені, що «Кроноспан» зводить на теренах міста ще один потужний завод. Як пише видання «Радар», жителі вулиці Панасівської та двох мікрорайонів уже п’ять років скаржаться на викиди токсичного пилу та формальдегіду. Журналісти зняли відео, як люди оцінюють діяльність підприємства.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також