Шлагбаум на пляжі у Рівному — від дрифтерів

1447 0

Ми у соцмережах:

Шлагбаум на пляжі у Рівному — від дрифтерів

Днями знову зіпсували частину єдиного у місті пляжу, що біля Басівкутського водосховища — дрифтери розважаються, кружляючи автомобілем на піску. Для комунальників це зайвий клопіт — адже на пляж доводиться везти новий пісок і розрівнювати його. Тож цього тижня поставили шлагбаум на в’їзді до пляжу, що з боку заправки на вул. Чорновола.

Ігор Романчук, керівник міського тресту зеленого господарства:

— Ситуація постійно повторюється — не встигнемо розрівняти пісок, як приїжджають і псують його. Бувало, навіть поліцію викликали. Але допомогти правоохоронці не можуть, бо дрифтерів треба упіймати на місці. Відеоспостереження за територією не ведеться, свідків немає. Одного дня сам приїхав подивитися на пляж: стоїть на піску шість машин, майже біля води. Здавалося б, що тут такого? Але ж це пішохідна зона, люди цілими сім’ями приходять сюди відпочити, лягають потім на цей же пісок — а він уже брудний, перевернутий колесами. З автомобілів витікають пально-мастильні матеріали, приїжджі кидають сміття просто біля себе. Після цих дрифтерів потрібно заново привозити чистий пісок і розрівнювати його, щоб відпочивальникам було комфортно.

Щовесни завозимо на пляж 20-30 тонн свіжого піску, а старий вивозимо. Зазвичай на період купального сезону ми завжди ставимо шлагбаум з боку заправки, а на осінь його демонтуємо. А тут довелося наприкінці листопада поставити знову, щоб хоч трохи стримати водіїв-вандалів. Ключі від замка, як і раніше, передамо всім екстреним службам — «швидкій», пожежникам, поліції. Сподіваємося, що хулігани цей шлагбаум не зріжуть.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також