Шоколад знижує активність коронавірусу в організмі

1701 0

Ми у соцмережах:

Шоколад знижує активність коронавірусу в організмі

Вчені назвали продукти, які знижують активність COVID-19 в організмі

 

Хімічні сполуки у винограді, зеленому чаї, шоколаді й какао здатні блокувати ферменти коронавірусу.

Вчені з Університету Північної Кароліни назвали продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавірусу.

Результати їхнього дослідження опубліковано у виданні Frontiers in Plant Science.

Дослідники з'ясували, що хімічні сполуки у винограді й зеленому чаї найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавірусу в організмі людини, оскільки речовини, що містяться в них, здатні блокувати ферменти протеази SARS-CoV-2.

Крім цього, знижувати активність ферментів COVID-19 здатні темний шоколад і какао.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також