Шпанівський спиртзавод повинен перестати смердіти у Рівному

367 0

Ми у соцмережах:

Шпанівський спиртзавод повинен перестати смердіти у Рівному

В цьому переконаний в. о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

З травня до вересня цього року на гарячу лінію міськвиконкому та гарячу лінію Рівненської військової адміністрації надійшло понад 250 скарг від рівнян щодо неприємного запаху у місті. Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян зібрав позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської міської територіальної громади.

- Робочою групою перевірено та відповідно припинено роботу підприємств, які могли потенційно бути джерелами смороду і знаходяться на території Рівненської громади. Водночас скарги не припинилися і тим самим можна стверджувати, що потенційним джерелом неприємного запаху можуть об'єкти на території суміжної - Шпанівської ОТГ, - говорить начальник відділу екологічної безпеки Департаменту інфрастуктури та благоустрою Валентина Веремко.

Очільник Рівного наголосив, що неприпустимо, щоб рівняни страждали від смороду в місті. Тому цим питанням повинні зайнятися правоохоронні органи, щоб нарешті вирішити це важливе для мешканців громади питання.

- Прийняли рішення відділу екологічної безпеки Департаменту інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету Рівненської міської ради підготувати звернення від Рівненської міської ради до правоохоронних органів щодо перевірки фактів забруднення та інших змін природних властивостей атмосферного повітря на території Шпанівської територіальної громади, які можуть створити небезпеку для життя, здоров’я людей та довкілля у Рівненській міській територіальній громаді. Адже неприпустимо, щоб рівняни страждали від смороду, - наголосив Віктор Шакирзян. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також