Шпигун на Боярці, кінець ярмарку та марафет «Авангарду»

2268 0

Ми у соцмережах:

Шпигун на Боярці, кінець ярмарку та марафет «Авангарду»

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте, чому влада так поспішала провести одноразовий благоустрій перед стадіоном «Авангард».

 А ще про те, як російський шпигун жив у Рівному та намагався навести крилаті ракети для удару по Боярці, про великі пожежі, які нещодавно трапилися в обласному центрі, чому рівненські комунальники так активізувалися на вулицях Рівного, для чого мешканцям Рівненщини економити електроенергію, хто у Рівненській облраді займе місце соратника Петра Порошенка та чому влада Рівного вирішила запустити новий маршрут до Квасилова.

Ви також дізнаєтеся про те, чому торгівцям, які працювали навколо центрального продуктового ринку Рівного потрібно буде шукати нові місця, скільки кавунів виростили фермери на Рівненщині та про пожвавлення чоловіків біля міських ТЦК.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також