Убивця сидіти довічно не хоче

1779 0

Ми у соцмережах:

Убивця сидіти довічно не хоче

Олег Гетманчук, якого засудили до довічного ув'язнення за вбивство жінки у 2016-му році на вулиці Макарова у Рівному, із вироком не згідний та подав апеляцію.

Сьогодні в апеляційному суді відбулося засідання, повідомляє телеканал UA: Рівне. Чоловіка обвинувачують у тому, що в січні 2016 року він побив та задушив 28-річну рівнянку Оксану, з якою познайомився того ж вечора у кафе. Після відпочинку вони обоє пішли вулицею Макарова. Тіло загиблої наступного дня в полі знайшла жінка, яка вигулювала собаку.

Підсудному інкримінували умисне вбивство, але Олег хоче, щоб справу перекваліфікували на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Суд першої інстанції засудив Олега до довічного позбавлення волі тому, що у 2006 році, коли йому було 19, він також скоїв вбивство 40-річної рівнянки. З в'язниці чоловік вийшов у 2014-му.

Олег Гетманчук подав апеляційну скаргу, прокурор та адвокат родини загиблої з цим не згідні. Сьогодні судовий розгляд цієї справи не відбувся. Олегу Гетманчуку нещодавно призначили адвоката і він не встиг ознайомитися з матеріалами кримінального провадження. 

Читайте також:  Вийшов — випив — убив…
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також