Син та колишня фірма Мічуди боролися за купівлю складських приміщень облради

1993 0

Ми у соцмережах:

Князя Володимира, 108. Фото - з Google Maps

Рівненська обласна рада цього року виставила на електронний продаж складські приміщення (№ 3, 4 літ. «Б-2») на вулиці Князя Володимира,108.

Приміщення, виставлені на продаж і площею 128 «квадратів», є вбудовані в перший поверх двоповерхової нежитлової будівлі. Стартова ціна, запропонована облрадою, була 63,7 тис. грн.

11 березня на сайті «Прозорро. Продажі» відбувся аукціон. Участь у ньому взяли Андрій Мічуда та ППФ «Мека».

Обидва учасники торгувалися. «Мека» підняла ціну з 250 тис. грн до 300,1 тис. грн. Андрій Мічуда – з 300 тис. грн до 300,6 тис. грн.

Переможцем визнали Андрія Мічуду, з яким 24 квітня Рівненська облрада підписала договір купівлі-продажу, а 3 травня перший заступник голови облради Сергій Свисталюк підписав розпорядження про завершення приватизації проданих приміщень.

Зазначимо, що Андрій Мічуда – син начальника обласного управління ДАБІ Ігоря Мічуди. ППФ «Мека» також свого часу була у власності п.Мічуди, проте коли він перейшов на державну роботу, свою частку у фірмі продав. Сьогодні «Мека» належить Людмилі Лапшиновій. Зареєстроване підприємство на вулиці Князя Володимира, 108 – де й складські приміщення, які виставляли на торги.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також