Сина Мічуди помістили під цілодобовий домашній арешт – апеляція під питанням

2592 0

Ми у соцмережах:

Андрій Мічуда

Вчора суддя Рівненського міського суду Кристина Ореховська обрала запобіжний захід 28-річному Андрію Мічуді, синові начальника Управління ДАБІ у Рівненській області Ігорю Мічуді.

Військові прокурори, які підозрюють сина і батька Мічудів у корупційному злочині за ч.3 ст.368 (неправомірна вигода у великому розмірі або одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб), просили для Андрія Мічуди запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, проте суддя, заслухавши сторону захисту, обрала м’якше рішення – цілодобовий домашній арешт.

Адвокат Андрія Мічуди Олександр Величко зазначив, що його клієнт ще не визначився, чи подаватиме апеляцію, зважаючи, що обраний запобіжний захід і так м’якший, аніж вимагали прокурори.

А ось Ігоря Мічуду 27 травня суд взяв під варту на 60 діб. Адвокат Мічуди-старшого Ігор Солімчук готує апеляцію.

Нагадаємо, що затримали Мічуду-старшого 25 травня. За версією слідства, батько через сина Андрія, який працював комерційним директором ПП «Мека», вимагав гроші у забудовника. Останні на рахунок «Меки» перерахував 400 тис. грн – начебто за чотири місяці будівництва.

Захист стверджує, що перераховані гроші – не хабар, а оплата товару за договором між двома фірмами.  

Фото опублікував, посилаючись на сторінку дружини Мічуди в Instagram, портал 4Влада


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також