Сину Героя України вручили медальйон «Батьківське серце»

1920 0

Ми у соцмережах:

Сину Героя України вручили медальйон «Батьківське серце»

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль разом з командувачем військ ОК «Захід» Олександром Павлюком відвідали в Костополі сім‘ю загиблого військовослужбовця ЗСУ Героя України Андрія Волоса.

У ході зустрічі гості поспілкувалися з дружиною загиблого щодо забезпечення їхньої сім‘ї житлом, а також нагородили сина Дениса, який народився уже після смерті батька, медальйоном «Батьківське серце». Подарували і дитячі іграшки та велосипед.

Нагадаємо, старший солдат Андрій Волос під час атаки ДРГ бойовиків 28 червня 2018 року поблизу смт Південне, на північний схід від окупованої Горлівки, прикрив собою смертельно пораненого командира роти, якого  побратими намагались евакуювати з поля бою. Однак сам отримав важке поранення — куля снайпера пройшла між пластинами бронежилета і влучила у серце. Він помер дорогою до шпиталю.

Президент України Володимир Зеленський за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі присвоїв йому звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (27 червня 2019, посмертно).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також