Скаржитися на спекулянтів — тепер на Боярці

2459 0

Ми у соцмережах:

Цей будинок продають на аукціоні

Обласна інспекція з питань прав захисту споживачів вирішила покинути приміщення на вулиці Симона Петлюри у Рівному. Тепер, щоб поскаржитися на нечесних продавців та браковані товари, потрібно буде їхати на Боярку. Нова адреса інспекції — вулиця Поповича, 65-А. Порожнє ж приміщення, інтерес до якого колись виявляв власник сусіднього бару «Бочка», планують продати за вигідною ціною. Адже воно знаходиться у самісінькому центрі міста.

Володимир Лазарчук, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області:

— Це приміщення старе і потребувало реконструкції. Скажу більше — воно в аварійному стані, ризикувати життям людей ніхто не хоче. Оскільки та будівля належить міській раді, то ми не можемо її відремонтувати. Тож було вирішено не продовжувати договір оренди.

Наталія Поліщук, начальник управління комунальною власністю міста:

— Договір оренди приміщення завершується 19 квітня. Виїхати звідти вони вирішили самостійно. Мабуть, з дозволу міської ради виставимо той будинок на аукціон. Можливо, хтось захоче його придбати.

Василь Гайдур, підприємець:

— Колись я хотів купити те приміщення. Однак воно мені уже не потрібне. Бо я вирішив зайнятися іншим бізнесом, не ресторанним. Узагалі в Рівному важко займатися підприємницькою діяльністю. Колись я уже пішов на угоду з міською радою — хотів відремонтувати старе приміщення, в якому колись була царська лазня «Нептун». Підписав документи, які зробили його пам’яткою архітектури. Але відремонтувати, щоб зробити там гарне кафе, так і не зумів. Мені постійно перешкоджали. Тепер хочуть його якнайшвидше продати.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також