Припиняють залізничне сполучення – вокзал у Рівному працюватиме в новому режимі

16685 0

Ми у соцмережах:

Припиняють залізничне сполучення – вокзал у Рівному працюватиме в новому режимі

Львівська залізниця повідомляє, що із завтрашнього дня, 18 березня, зупиняється внутрішнє пасажирське сполучення.

 Як йдеться на офіційному сайті, це тимчасовий захід у боротьбі з коронавірусом. Тому на певний час буде призупинено приміське, міське, регіональне сполучення. Поїзди виконають останні рейси за графіками курсування 17 березня.

Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані через введення карантину рейси – без стягнення додаткових зборів. Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований.

- Запевняємо, коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені у повному обсязі. Також нагадуємо, що квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн-сервіси. Вантажні залізничні перевезення тривають, - йдеться у заяві залізниці.

У Рівненській дирекції львівської залізниці відмовилися будь-що коментувати, зазначивши, що уся інформація знаходиться на офіційному сайті.

Як уточнив директор рівненського вокзалу Олександр Мулявка, вокзал буде працювати в оперативному порядку, на роботі буде лише черговий персонал. Це усе відповідно до розпорядження президента і Кабміну.

Наразі невідомо, на який період припинено залізничне сполучення. Попередньо – до 3 квітня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також