Слідчі ДБР знайшли у Рівному рятувальника з хабарем

4541 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

На Рівненщині оголошено про підозру інспектору служби з надзвичайних ситуацій, який вимагав та одержав неправомірну вигоду

За процесуального керівництва прокуратури області слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників управління стратегічних розслідувань в Рівненській області та сприяння працівників підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДСНС в області, викрито інспектора відділу служби з надзвичайних ситуацій в області, який вимагав у приватного підприємця міста Рівне та одержав неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень.

Службовій особі 20 січня вручено повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням. На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного та відсторонення від посади.  

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила РВ, що працівник одного з відділів ГУ ДСНС в області  отримав неправомірну вигоду у суб`єкта підприємницької діяльності за вчинення дій з використанням наданого службового становища, а саме за погодження документів, що стосуються господарської діяльності останнього, пов`язаної з розміщенням об`єктів АЗС, та невжиття у майбутньому заходів реагування при виявленні правопорушень і незастосування штрафних санкцій.         

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також