«Слуга народу» з Дубна самотужки загасив полум’я на автомобілі свого шефа - нардепа

1408 0

Ми у соцмережах:

Артур Биць та Шкоа Аліксійчука

Про загоряння транспортного засобу «Skoda Karoq» до поліції сьогодні, 11 листопада, близько другої ночі повідомив 46-річний дубенчанин Артур Биць, депутат Дубенської міської ради зі "Слуги народу". Він їздить автомобілем колеги - нардепа Олександра Аліксійчука, помічником якого працює.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив про нічну подію у Дубні так: слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль належить 40-річному рівнянину. Транспортний засіб був припаркований на території приватного господарства. Близько 2 години невідома особа проникла на подвір’я та кинула під іномарку запальну суміш.

46-річному жителю Дубна вдалося самотужки загасити полум’я. Внаслідок загоряння автівка отримала незначні пошкодження. Вогнем пошкоджено ліву передню частину автомобіля. З місця події вилучено полімерну (обвуглену) пластикову пляшку  із залишками паливно-мастильних матеріалів та змиви паливо-мастильних речовин з лівих водійських дверцят.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом умисного  пошкодження майна шляхом підпалу. Поліцейські проводять слідчі дії та розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила: додатково встановлено, що вказаний автомобіль "Skoda KAROQ", згідно з свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу, є приватною власністю народного депутата України.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також