Сьогодні могли згоріти житлові будинки, транспортні засоби, ліс та кладовище (відео)

4967 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні могли згоріти житлові будинки, транспортні засоби, ліс та кладовище (відео)

На Сарненщині та Володимиреччині, а також в Рівному та Дубні рятувальники гасили сьогодні загорання сухої трави та чагарників.

Сьогодні рятувальники рівненського гарнізону ДСНС ліквідовували окремі осередки загорань сухої трави та чагарників поблизу села Люхча Сарненського району, села Заболоття Володимирецького району, в місті Дубні - на вулиці Монастирській та в місті Рівне - поблизу колишнього цегельного заводу.

Світлина - Ph @kadavr_m у фейбук-спільноті Типове Рівне.

Відео пожежі зняли користувачі фейбук-спільноти Типове Дубно.

У всіх випадках була загроза розповсюдження вогню на приватні житлові будинки, транспортні засоби, ліс та місцеве кладовище.

Осередки пожеж були ліквідовані, а поширення вогню зупинено. Жерт та постраждалих не має. Причини загорань встановлюються.

Тож, зважаючи на збільшення кількості таких загорянь, Служба порятунку Рівненщини закликає усіх суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі у природних екосистемах! 

Перш за все, не слід розводити відкритий вогонь біля лісової зони, в полях, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Категорично заборонено випалювати сміття та рослинні залишки!

Пам'ятайте, що пожежі в екосистемах також можуть спричинити тяжкі наслідки, зокрема, неконтрольоване поширення вогню на житлові будинки та поруч розташовані споруди, руйнування родючого шару ґрунту та загибель тварин. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також