Співака чекають у рідному селі з концертом

1680 0

Ми у соцмережах:

Співака чекають у рідному селі з концертом

У рідному селі Бережниця, що у Дубровицькому районі, , півфіналіста «Голосу країни» Дмитра Самка чекають із концертом. Його вже охрестили співаком з народу.

На захист поліського самородка у соцмережах стали шанувальники його таланту та земляки, бо вважають, що саме він мав стати переможцем шоу. Сам Дмитро не засмучений з того, що не потрапив у фінал, і запевняє, що це лише початок його співочої кар’єри, пише Північ-інфо. 

У соцмережах виник рух на підтримку нашого поліського співака Дмитра Самка. Ним не можна не захоплюватися, бо він найщиріший із усіх, хто був на проекті «Голос країни». Він у кожній програмі згадував своє рідне село Бережниця, згадував Рівненщину. Він щоразу нагадував усім, звідки він родом, і просив земляків його підтримати на голосуваннях. У селі він вже став легендою, ним пишаються, його чекають тут із концертом.

У півфіналі Дмитро, тренером якого був Сергій Бабкін, виконав неперевершену пісню гурту «Сплин» – «Романс». Тай так чуттєво, що примусив дівчат по той бій телевізійного екрану плакати. Хтось пише, що хотів, щоб Дмитро співав українською. Втім, його емоційність не залишила нікого байдужим. Ось як реагують у соцмережах на виступ Діми:

-Брати і сестри! Я дуже вдячний вам за вашу підтримку, за ваші голоси! Нічого не закінчилося, все тільки починається! Ви неймовірні!!!!Низький уклін!! Ви найкращі!!!Дякую за підтримку!!!! – написав у соцмережах Дмитро Самко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також