Співвласник будівлі, де зносять навіс, прокоментував закиди «ЄС» на причетність до розбитого вікна

3941 0

Ми у соцмережах:

Співвласник будівлі, де зносять навіс, прокоментував закиди «ЄС» на причетність до розбитого вікна

Один із співвласників будівлі, щодо якої виконком Рівного виніс рішення зносити навіс, бо він був зведений незаконно, заявив, що депутати «Європейської Солідарності» не мають підстав вважати, що їм розбили вікно саме через це.

 -          Ми отримали папери, зробили для людей, ми землі не забрали, в нас все відкрито – ходи, танцюй, що хочеш роби, від дощу навіс зробили, якого нам дали. Ми спілкувалися з юристами, вони не мають право, виконком, взагалі ламати, тільки суд може виносити подібні рішення. Я думаю, що якщо ми зайдемо в судові моменти, то нам ще відшкодують гроші. Там хтось в них у партії вікно побив, а вони вже шукають, на кого собак скидати. В нас є проблеми з виконкомом, але не з "ЄС" точно, - сказав чоловік журналістам Суспільного.

При цьому відмовився назвати своє прізвище та ім’я.

Нагадаємо, у Рівному на вулиці Соборній триває демонтаж навісу, який без дозволу спорудили біля приміщення кафе «Глобус».

А вчора у вікно офісу "ЄС" в Рівному поцілили каменем. І в політичній силі заявили, що так сталося саме через їхню позицію щодо навісу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також