Спроба зменшити строк ув’язнення виявилася невдалою

1621 0

Ми у соцмережах:

Спроба зменшити строк ув’язнення виявилася невдалою

За вчинену крадіжку з проникненням у приміщення 61-річний Олександр М. потрапив до в’язниці. І хоча чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності, востаннє в 2014 році, на шлях виправлення не став та вчинив новий злочин.

Цьогоріч у червні у Володимир-Волинському міському суді Волинської області було оголошено вирок у цьому кримінальному провадженні. Під час судового розгляду з’ясувалося, що цього року 12 квітня Олександр М., мешканець села Поромів, що на Волині, після 15-ї години, розбив вікно та проник в житловий будинок, звідки повторно, викрав  1 000 грн.

Олександра М. суд визнав винуватим у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у житло,  і призначив покарання - 4 роки позбавлення волі.

Не погодившись з рішенням місцевого суду, обвинувачений його оскаржив. Він переконував Рівненський апеляційний суд, що судом першої інстанції не взято до уваги його щире каяття у вчиненому злочині й активне сприяння у його розкритті, тому суд апеляційної інстанції повинен врахувати ці обставини та призначити менш суворе покарання.

Прес-служба Рівненського апеляційного суду повідомив РВ, що залишаючи вирок місцевого суду без змін, а апеляційну скаргу — без задоволення, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ виходила з того, що Олександр М. неодноразово судимий та відбував реальне покарання. Звільнившись з місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став та вчинив аналогічний злочин.   

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також