Стабільний Інтернет у нестабільний час

1354 0

Ми у соцмережах:

Стабільний Інтернет у нестабільний час

Провайдер Мережа Ланет продовжує забезпечувати мешканців міста Рівне та Рівненської області доступом до стабільного Інтернету та кабельного телебачення за вигідними умовами.

Мати безперебійний домашній Інтернет зараз актуально як ніколи! Нині важкі часи для нашої країни та кожного з нас, тож ми маємо бути завжди в курсі всіх новин, тримати зв'язок із дорогими нам людьми, працювати, щоб підтримувати економіку, навчатися й розвиватися.

Швидкісний Інтернет у Рівному від Мережі Ланет

Український провайдер Мережа Ланет допомагає своїм користувачам завжди мати доступ до Всемережжя та слідкувати за всіма важливими подіями! Компанія навіть під час війни продовжує розширювати карту покриття й підключати Інтернет новим абонентам. Великі міста, містечка, селища – провайдер забезпечує доступом до мережі всіх охочих.

Жителі міста Рівного та Рівненської області також можуть скористатися послугами компанії. Провайдер пропонує підключити Інтернет у Рівному для нових абонентів за вигідними умовами:

♦ висока швидкість інтернет-зв'язку дасть вам змогу вільно користуватися різноманітними інтернет-ресурсами, завантажувати фото-, відео-, аудіоматеріали тощо;

♦ ви можете дистанційно навчатися, працювати, проводити наради й конференції та навіть вести бізнес без жодних перешкод і перебоїв у мережі;

♦ широка лінійка тарифних планів дає можливість кожному абоненту обрати для себе вигідний тариф, що відповідатиме його потребам і фінансовим можливостям;

♦ також абонентам доступні цілодобова технічна підтримка та послуга «Виклик майстра» для ремонту й налаштування обладнання.

Та окрім Інтернету, Мережа Ланет пропонує жителям міста Рівного та області підключити й телебачення. А це величезна кількість цікавих каналів: фільмових, новинних, пізнавальних, дитячих, спортивних та багато-багато інших. Тож ви завжди зможете підібрати для себе захопливу передачу, провести вечір за переглядом улюбленого кінофільму чи подивитися випуск новин.

Також на сайті провайдера представлене для продажу мережеве обладнання провідних світових виробників, яке необхідне для підключення швидкісного Інтернету й телебачення: Wi-Fi роутери, ТВ-медіаплеєри, адаптери тощо.

Підключення Інтернету для всіх охочих

Чому серед усіх інтернет-провайдерів у Рівному варто обрати саме Мережу Ланет? Окрім якісного надання послуг, компанія пропонує ще й вигідні акції та бонуси. Якщо бажаєте провести надійний Інтернет у Рівному у квартиру чи приватний будинок та не хвилюватися за якість мережі, залишайте заявку на сайті. Або ж телефонуйте оператору. Він відповість на всі ваші запитання, проконсультує щодо необхідного обладнання та візиту майстра для підключення.

м. Рівне, вул. С. Бандери, 45
info@lanet.ua
(0800) 601-200


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також