Стали донорами, щоб допомогти дітям

1036 0

Ми у соцмережах:

Стали донорами, щоб допомогти дітям

У Рівному всі бажаючі стали донорами в рамках проекту Всеукраїнського проекту "Допомогти може кожен". Організовував подію для рівнян осередок ГО «Фундація регіональних ініціатив» в Рівному.

Всеукраїнський проект "Допомогти може кожен" – це масштабний благодійний проект по збору крові, створений для усвідомлення населенням України важливості добровільної здачі крові для спасіння життя наших громадян. Кожен небайдужий може здати кров у Рівненський обласній станції переливання крові, для того щоб врятувати декілька життів і популяризувати донорство крові в своєму місті.

- Пішов здавати кров, тому що бачу потребу в цьому. Є багато людей, які потребують переливання, та й мені це йде на користь. Радий, що зміг приєднатись до акції «Допомогти може кожен» від ФРІ і закликаю людей не бути байдужими, адже саме ви можете врятувати чиєсь життя,  - розповів учасник акції Сергій Глізнуца.

Кожного дня, з 24 по 26 квітня, групи волонтерів відвідували Рівненський обласний центр переливання крові за адресою: вул. Степана Бандери 31, для добровільної здачі крові. Вся донорська кров, була передана в рівних долях на потребу в онкогематологічне відділення Рівненської дитячої обласної лікарні.

- Кожного дня хворі дітки потребують чиєїсь крові, яка спасе їм життя. Багато людей маючи можливість їм допомогти не знають як правильно, та куди вони можуть звернутися. Саме тому всеукраїнський проект «Допомогти може кожен» допомагає не тільки врятувати чиєсь життя, а також розповісти та популяризувати донорство в нашому місті,  - розповів про мету проекту, координатор проекту Богдан Жуковський.

Цей проект є не комерційним і не має ніякого відношення до будь-якої з політичних сил.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також