Стали відомі нові подробиці смертельної ДТП з маршруткою

3124 0

Ми у соцмережах:

Стали відомі нові подробиці смертельної ДТП з маршруткою

У селі Немовичі вчора увечері легковик фірми "Арсенал" зіткнувся з маршруткою «Рівне-Зарічне». Загинув охоронець.

Екіпаж отримав сигнал тривоги у селі Немовичі, на цей виклик вони їхали із Сарн. Про це UA: Рівне повідомив керівник фірми "Арсенал" Георгій Масюк.

- Вони їхали на виклик у Немовичі, не доїхали метрів 500. Там дорожній фактор - покриття, їх занесло на зустрічну смугу і в маршрутку. Водій цей досвідчений, інший член групи працював у нас недавно, - сказав пан Георгій.

В той же час розповісти про подальші дії керівник "Арсеналу" телефоном відмовився, додав лише, що на подібні випадки їхні працівники застраховані.

Помічник директора облавтодору Дмитро Леонтіюк пообіцяв вивчити інформацію щодо дорожнього фактору та прокоментувати ситуацію пізніше.

Нагадаємо, що за попедньою інформацією, водій легковика не впорався із керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із маршруткою. Пасажир «Lanos», 49-річний житель Сарненського району від отриманих травм загинув на місці події. У водія, - 50-річного житель села Яринівка, - медики діагностували закритий перелом ключиці. У маршрутці на момент ДТП було 10 осіб, ніхто з них не постраждав. За цим фактом у поліції проводять досудове розслідування.

У поліції підтвердили, що легковик належить приватній охоронній фірмі "Арсенал". Водій після зіткнення пояснював правоохоронцям, що вони поспішали на виклик і в певний момент автомобіль почало заносити. Тіло загиблого пасажира витягувати з легковика довелось рятувальникам. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також