Стало відомо ім’я переможця президентських виборів у Франції

1786 0

Ми у соцмережах:

дані екзитполів

Результати президентських виборів у Франції були надзвичайно важливими для України.

 Адже суперниця Емманюеля Макрона, лідерка ультраправого «Національного об’єднання» Марін Ле Пен має відверто проросійську позицію.

Вона заявляла, якщо виграє, то працюватиме над зближенням Франції та Росії. Також вона виступає проти санкцій в енергетичній сфері, яка надзвичайно важлива для росіян. Останні ж її висловлювання, які виправдовують анексію Криму, призвели до ажіотажу в Україні.

Ні для кого не є дивним, що Марін Ле Пен має проросійську позицію. Адже офіційно відомо, що ще під час виборів 2014 року її партія «Національний фронт» взяла у російському банку 9 млн євро на фінансування кампанії.

Сам Емманюель Макрон під час телевізійних дебатів перед другим туром відверто сказав Ле Пен, що Росії її банкір, а вона сама залежна від Путіна.

Якби Марін Ле Пен перемогла, то з перших же днів працювала б над розколом єдності ЄС, щоб послабити санкції проти Росії.

Другий тур виборів у Франції відбувся 24 квітня. За повідомленнями МВС Франції, Макрон набрав 58,55% голосів виборців, а за Ле Пен проголосувало 41,45% французів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також